سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس

کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس


درج آگهی رایگان     درج آگهی املاک   درج آگهی فروش لوازم موبایل

تبلیغات اینترنتی رایگان    تبلیغ اینترنتی پر بازدید   انجمن کار   دانلود فایل فلش فارسی سامسونگ

,تحقیق و پژوهش,تحقیق و پژوهش چیست,تحقیق و پژوهش استان زنجان,تحقیق و پژوهش استان قم,تحقیق و پژوهش دانش آموزی,تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش,تحقیق و پژوهش,تحقیق و پژوهش یعنی چه,تحقیق و پژوهش در مدارس,تحقیق و پژوهش در اسلام,تحقیق پژوهشی چیست؟,فرق تحقیق و پژوهش چیست,تفاوت تحقیق و پژوهش چیست,تحقیق پژوهش چیست,هدف از تحقیق و پژوهش چیست,سامانه تحقیق و پژوهش استان زنجان,گروه تحقیق و پژوهش استان زنجان,کمیته تحقیق و پژوهش استان زنجان,سامانه تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش استان زنجان,مراحل تحقیق و پژوهش دانش آموزی,روش تحقیق و پژوهش دانش آموزی,تحقیق و پژوهش دانش آموزان,تحقیق در مورد پژوهش دانش آموزی,تحقیق و پژوهش در ایران,تحقیق و پژوهش در دوره ابتدایی,تحقیق و پژوهش از دیدگاه قرآن,تحقیق و پژوهش در کلام بزرگان,تحقیق و پژوهش در مدارس ابتدایی,تحقیق و پژوهش مدارس شاهد,تحقیق و پژوهش در مدرسه,اهمیت تحقیق و پژوهش در مدارس,اهمیت تحقیق و پژوهش در اسلام,تحقیق و پژوهش از نظر اسلام 

 

 

  • کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس
    کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس دسته: کاریابی و کارآفرینی
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: docx
    حجم فایل: 35 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 72

    روشی که در اینجا استفاده می شود روش قالبگیری co2 می باشد ماده دیر گداز چسب فعال کننده چسب سایر مواد ماسه سیلسی سیلیکات سدیم گاز co2 پس از تهیه قالب به منظور ایجاد استحکام کافی از قالب آن را تحت دمش گاز co2 قرار می دهند تا باعث اتصال ذرات ماسه یه یکدیگر می شود از مزایای این روش 1 دقت ابعادی و صافی سطح خوب 2 قابلیت شکل پذی

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    این روش برای مدلهای صفحه ای بیشتر استفاده می شود چون استحکام زیاد آن باعث می شود تا صفحه کمتر خم شود . در بخش قالبگیری برای تهیه قالبی با توجه به قطعه مورد نظر به مواد زیر نیز احتیاج داریم :

    • مدل (بر اساس قطعه مورد نظر) 2- درجه 3- ماسه 4- گاز co2 5- تغذیه 6- راهگاه 7- ماهیچه (بر اساس قطعه مورد نظر ) 8- پودر سپاریت 9- سیخ …

    مدلهای مورد استفاده در این قسمت در قسمت مدلسازی آماده می شود .

    مدلهای مورد استفاده عبارتند از : 1- مدلهای یک تکه 2- مدل صفحه ای با سیستم راهگاهی 3- مدل همراه قطعه آزاد

    مدلها از لحاظ جنس به صورت فلزی و چوبی می باشند .

    نحوه قالبگیری مدل صفحه ای به این گونه است که تای رو و زیر مدل روی صفحه چوبی قرار دارد و راهگاه فرعی آن روی صفحه چوبی در نظر گرفته شده است و هر دو تای جداگانه قالبگیری می شود و بعد از اتمام کار روی هم قرار می گیرند .

    درجه : جعبه ای است فلزی که حاوی ماده قالبگیری است و قالب به کمک آن تهیه می شود . درجات تای رو زیر را تشکیل می دهند . تعداد درجات در هر تای ممکن است متفاوت باشد . کوچکترین درجه ای که در کارخانه موجود بود حدوداً به اندازه 1*1 و بزرگترین آن 2*2 است .

    انواع ماسه مورد نیاز برای قالبگیری :

    • ماسه سیلیسی : این ماسه عمده آن حاوی اکسید سیلسیم است و دمای زینتر آن 171 درجه سانتیگراد .

    ماسه سیلیسی را بعد از مصرف ماسه کرومیی روی قالب استفاده می کنند . ماسه سیلیسی توسط دستگاه میکسر ماسه سیلیسی با چسب سیلیکات سدیم مخلوط شده و آماده استفاده می شود .

    ماسه سیلیسی طبیعی تا 20 % خاک رس دارد ولی ماسه سیلیسی مصنوعی کمتر از 2 % خاک رس دارد .

    ماسه سیلیسی دارای انبساط زیاد می باشد که با اضافه کردن یک سری مواد از انبساط آن می کاهیم .

    ترکیبات شیمیایی قابل قبول برای ماسه های سیلیسی درجه 1 :

    sio2   Al2o3     اکسید آهن    اکسیدهای قلیایی خاکی       اکسیدهای قلیایی

    96%     5/1%          1%                    75/. %                         1%

    این نکته حائز اهمیت است که ماسه سیلیسی را نباید محکم کوبید به دلیل انبساط آن .

    2- ماسه کرومیتی : fecr2o3   1- دمای زینتر این ماسه 1900 – 1780 درجه سانتیگراد می باشد .2-  رنگ این ماسه سیاه است .  3- این ماسه دارای پایداری بالایی در دماهای بالا می باشد . 4- خاصیت مبرد بودن هم دارد .

    ماسه کرومیتی روی سطح مدل را می پوشاند . این ماسه در دستگاهی به نام میکسر ماسه کرومیتی درست می شود .

    • ماسه 171 : کاربرد آن نسبت به 2 ماسه دیگر خیلی کم است . رنگ این ماسه خردلی است .

    نسبت ماسه و چسب :

    در بعضی از روزها دیده شد که این نسبت رعایت نشده و ماسه یا کم چسب بوده یا بسیار پر چسب و نسبت ترکیبی رعایت نشده است . اگر ماسه کم چسب باشد از چسبندگی کمی برخوردار است و با مالیدن دست به روی قالب ذرات ماسه از سطح قالب جدا می شوند و در نتیجه از استحکام کافی برخوردار نمی باشند  و در هنگام خروج مدل بیشترین اثرات این حالت را مشاهده خواهیم کرد . یعنی اینکه مدل قسمتی از قالب را نیز به همراه خود کنده و باعث معیوب شدن قالب می گردد و درقسمت مونتاژ کار بیشتری را طلب می کند .

    اگر پرچسب باشد گاز بیشتری را برای خشک شدن نیازمند می باشد و همچنین درمرحله تخریب قالب به سختی این کار صورت می گیرد . گاهی میز مشاهده شده است که نسبت ماسه باز یافت به ماسه جدید بسیار بیشتر از مقدار لازم است و این امر باعث کاهش استحکام قالب خواهد شد . به طوری که ذرات ماسه آن چسبندگی لازم را نخواهند داشت . در این حالت در هنگام خروج از قالب ، مدل قسمت بسیارزیادی از قالب را به همراه خود به بیرون می کشد .

    با ایجاد آزمایشگاه تعیین استحکام ماسه می توان این نواقص را به حداقل رساند .

    برای تعیین نسبت معین ماسه و چسب پیشنهاد می شود با قرار دادن واحد اندازه گیری مناسب در آن قسمت این نقص را به حداقل رساند .

    قیمت فایل فقط 5,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس , کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس , دانلود کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس , پایان نامه کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس , دانلود پایان نامه کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس